The Originals

66-jarig bestaan Asbipro!

Door uit te blinken in innovatie, getoonde veranderingsbereidheid en door het blijven volgen van allerlei nieuwe ontwikkelingen bestaan we dit jaar maar liefst 66 jaar! Samen met de opening van onze vernieuwde afhaalshop is dit heugelijke feit een feestje waard dat we samen met ons personeel, onze klanten en relaties gaan vieren op woensdag 13 september a.s.

Bent u medewerker, klant of relatie van de Asbipro Group (Asbipro, Alert, Flamepro en Hydrorock) dan bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom bij ons bedrijf aan de Algerastraat 28 te Schiedam.

Vanaf 17.00 Ontvangst, aanvang BBQ.

17.30 – 18.15 Presentatie Robert Doornbos (ex F1 coureur); kijkje achter de schermen van een F1 team waarbij parallellen worden getrokken met het team van Asbipro.

18.30 ‘Actief’ programma; u wordt uitgenodigd plaats te nemen in een originele F1 simulator. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door The Originals, bekend van radio en TV.

Om de organisatie goed te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk uw aanwezigheid en aantal personen z.s.m. aan ons door te geven via www.asbipro.com/66jaar.

Graag tot ziens op 13 september!