Asbipro wordt in 2023 ISOPARTNER Nederland

Posted by & filed under Nieuws.

Asbipro

U kent ons al geruime tijd en weet hoe belangrijk een partnership voor ons is – zowel met klanten, leveranciers, werknemers als dienstverleners. Juist omdat we dit zo belangrijk vinden, zijn wij enorm verheugd u te kunnen melden dat wij vanaf volgend jaar niet zomaar een partner, maar zowel in naam en daad uw ISOPARTNER zullen worden.

Wij blijven onder de paraplu van de succesvolle IPCOM-groep want ISOPARTNER is de naam van de business unit binnen IPCOM gespecialiseerd in Technische Isolatie. ISOPARTNER is al actief in verschillende Europese landen. Deel uitmaken van deze groep van vooruitstrevende bedrijven, die allen dezelfde waarden delen, heeft heel wat voordelen. Dankzij dit internationale netwerk kunnen wij ons nog verder onderscheiden in expertise, service en knowhow. Zo kunnen wij sneller anticiperen in tijden van verandering en kwaliteitsgerichte, onderscheidende oplossingen blijven bieden en garanderen.

Vanaf 2023 bundelen we onze krachten met twee andere Nederlandse bedrijven uit de IPCOM groep: Jacosol, Asbipro distributie en Asbipro prefab fuseren met ATIS International.”Samen staan we sterk” en zullen wij verder gaan onder een nieuwe, gemeenschappelijke naam: ISOPARTNER Nederland. Onze servicegerichte manier van zaken doen blijft vanzelfsprekend bestaan. Wij blijven actief op onze huidige locaties en alle adressen en telefoonnummers blijven hetzelfde. Alleen onze website, e-mailadressen, KvK-nummer en rekeningnummer zullen wijzigen, uiteraard zullen wij u deze tijdig communiceren.

Wij blijven u op de hoogte houden betreffende de nieuwe organisatie met het accent op alle voordelen die de samensmelting met zich meebrengt op het gebied van nog betere service, expertise en knowhow.

Wij kijken met veel plezier naar de toekomst en een nog succesvollere samenwerking – als ISOPARTNER uw PARTNER!

Heeft u vragen? Meer weten over ISOPARTNER?

Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Comments are closed.