Over ons

Asbipro is opgericht in 1951 als producent van Asfalt Bitumen Producten. Doordat toenmalige isolatiematerialen als kurk en vlas werden voorzien van bitumenemulsie werd de link in de jaren zeventig naar de huidige isolatiematerialen zoals glas- en steenwol snel gelegd.

In de loop van de jaren heeft Asbipro zich toegelegd op de logistiek en het zogenaamde “One Stop Shopping” systeem waardoor het productassortiment enorm verbreed is.

De inmiddels derde generatie heeft zich toegelegd in het opzetten van nieuwe business wat geresulteerd heeft in de “Asbipro Groep“. Op dit moment bestaat de groep uit “Asbipro” leverancier van technische isolatiematerialen en brandwerende systemen, “Alert” de specialist in maatwerk en confectie van minerale wol, “Hydrorock International” gericht op duurzaam watermanagement en “Rentacs” als specialist in het reinigen en desinfecteren van (drink)waterinstallaties.

Asbipro is niet alleen een distributeur van isolatiematerialen, maar ziet zichzelf ook als probleemoplosser en denkt in concepten, systemen en projecten. Als meedenkend partner beantwoord Asbipro niet alleen de behoeften van de contractor of de applicateur maar zeker ook die van opdrachtgever of adviseur.

Asbipro staat garant voor een breed scala aan technische isolatiematerialen en maatwerk in iedere vorm. De kracht van Asbipro is met een sterk service gericht team een betrouwbare partner zijn in kennis en logistiek.

Set-8_long