Over ons

Asbipro is opgericht in 1951 als producent van Asfalt Bitumen Producten. Doordat toenmalige isolatiematerialen als kurk en vlas werden voorzien van bitumenemulsie werd de link in de jaren zeventig naar de huidige isolatiematerialen zoals glas- en steenwol snel gelegd.

In de loop van de jaren heeft Asbipro distributie zich toegelegd op de logistiek en het zogenaamde “One Stop Shopping” systeem waardoor het productassortiment enorm verbreed is.

De inmiddels derde generatie heeft zich toegelegd in het opzetten van nieuwe business wat geresulteerd heeft in de “Asbipro” groep“. Op dit moment bestaat de groep uit een aantal bedrijven actief in de gehele keten van technische isolatie, namelijk: “Asbipro” leverancier van technische isolatiematerialen, “Flamepro” leverancier en begeleider van gecertificeerde brandwerende systemen, “Alert” de specialist in maatwerk en confectie van minerale wol richting bouwbedrijven en “Hydrorock International” gericht op duurzaam water management.

Asbipro is niet alleen een distributeur van isolatiematerialen, maar ziet zichzelf ook als probleemoplosser en denkt in concepten, systemen en projecten. Als meedenkend partner beantwoord Asbipro niet alleen de behoeften van de contractor of de applicateur maar zeker ook die van opdrachtgever of adviseur.

Asbipro staat garant voor een breed scala aan technische isolatiematerialen en maatwerk in iedere vorm. De kracht van Asbipro is met een sterk service gericht team een betrouwbare partner zijn in kennis en logistiek.

Set-8_long