Over ons

Asbipro is opgericht in 1951 als producent van Asfalt Bitumen Producten. Doordat toenmalige isolatiematerialen als kurk en vlas werden voorzien van bitumenemulsie werd de link in de jaren zeventig naar de huidige isolatiematerialen zoals glas- en steenwol snel gelegd.

In de loop van de jaren heeft Asbipro zich toegelegd op de logistiek en het zogenaamde “One Stop Shopping” systeem waardoor het productassortiment van technische isolatiematerialen (zowel standaard materialen als maatwerk) en brandwerende systemen enorm verbreed is.

Asbipro is niet alleen een distributeur van isolatiematerialen, maar ziet zichzelf ook als probleemoplosser en denkt in concepten, systemen en projecten. Als meedenkend partner beantwoord Asbipro niet alleen de behoeften van de contractor of de applicateur maar zeker ook die van opdrachtgever of adviseur.

Asbipro staat garant voor een breed scala aan technische isolatiematerialen en maatwerk in iedere vorm. De kracht van Asbipro is met een sterk service gericht team een betrouwbare partner zijn in kennis en logistiek.

Set-8_long