Logistiek

Als leverancier van technische isolatiematerialen en maatwerk in iedere vorm is zowel de interne als de externe logistiek één van de belangrijkste processen in onze organisatie.

Interne logistiek
Met een geavanceerd computer- en coderingsysteem beheersen wij onze interne goederen stroom. Van inkoop bestellingen, goederenontvangst tot magazijnplaatsing aan de ene kant, tot orderacceptatie, orderpicking en orderuitgave aan de andere kant.

One Stop Shopping
Met een breed assortiment aan technische isolatiematerialen hanteert Asbipro het “One Stop Shopping” systeem wat wil zeggen dat de afnemer zijn complete behoefte aan isolatiemateriaal, tracing, afwerk- en bevestigingsmateriaal, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen op het gewenste tijdstip op de juiste afleverplek geleverd kan krijgen.

Transport
In samenwerking met Sluyter Logistics en de Bas Groep “beiden behorende tot de grotere (inter)nationale groupage transporteurs”  staan wij borg voor een betrouwbare logistiek. Vanuit de diverse vestigingen kunnen wij in iedere regio van Europa snel en adequaat de goederen leveren.

Set-7_small